Remko van der Drift - spreker op het INNOvember Festival

In de plenaire zaal is de 2e spreker tijdens het INNOvember Festival Remko van der Drift, Faalkundige en directeur van het Instituut voor Faalkunde. 

Spreker Remko van der Drift met logo INNOvember

Masterclass Faalkunde op INNOvember Festival

Op 29 november verzorgt Remko van der Drift zijn Masterclass Faalkunde. In deze interactieve sessie krijg je heldere theorieën, energieke faalfitness-oefeningen en concrete reflectiemomenten om te leren omgaan met fouten op je werk.

Faalfitness-oefeningen en ruimte om fouten te maken

Met de faalfitness-oefeningen worden je 'faalspieren' soepeler en krachtiger. Je ontwikkelt de veerkracht om op een vriendelijke en open manier met fouten om te gaan. Daarnaast bespreekt Remko het belang van het creëren van ruimte om fouten te maken en het durven experimenteren. Een gebrek aan deze ruimte maakt het benutten van fouten, zoals leren, experimenteren en innoveren, lastig.

Je leert in de masterclass verschillende soorten fouten te herkennen, te begrijpen en op uiteenlopende manieren aan te pakken. Hierdoor kunnen jij en je collega's echt van elkaars fouten leren en zo prestaties in de toekomst verbeteren

Remko van der Drift

Remko van der Drift is Faalkundige en directeur van het Instituut voor Faalkunde.

Hij bouwt met passie aan een faalkundige samenleving waarin mensen imperfecties van zichzelf en anderen aanvaarden. Hij inspireert mensen om vriendelijk en begripvol om te gaan met de tekortkomingen van zichzelf en anderen. Zodat we kunnen leven in een faalkundige samenleving waarin we imperfecties aanvaarden en daar open over mogen zijn. En waarin we fouten en falen benutten voor een mooiere wereld met meer ruimte om te leren, genieten, vernieuwen en compassie.

Remko organiseert faalfestivals en schreef de boeken ‘Fouten maken moed’ en ‘Proberen lukt altijd’.

Aanmelden voor het INNOvember Festival

De site met het gehele programma waar je je kunt aanmelden voor de events tijdens  INNOvember gaat begin september live.

𝐵𝑒𝑛 𝑗𝑖𝑗 𝑟𝑖𝑗𝑘𝑠𝑚𝑒𝑑𝑒𝑤𝑒𝑟𝑘𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑤𝑖𝑙 𝑗𝑒 𝑎𝑙𝑠 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑢𝑖𝑡𝑛𝑜𝑑𝑖𝑔𝑖𝑛𝑔 𝑜𝑛𝑡𝑣𝑎𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑜𝑚 𝑗𝑒 𝑖𝑛 𝑡𝑒 𝑠𝑐ℎ𝑟𝑖𝑗𝑣𝑒𝑛 𝑣𝑜𝑜𝑟 ℎ𝑒𝑡 𝐼𝑁𝑁𝑂𝑣𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟 𝑠𝑙𝑜𝑡𝑒𝑣𝑒𝑛𝑡? 𝐿𝑎𝑎𝑡 𝑑𝑎𝑛 𝑗𝑒 𝑔𝑒𝑔𝑒𝑣𝑒𝑛𝑠  hier 𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑜𝑛𝑡𝑣𝑎𝑛𝑔 𝑏𝑒𝑔𝑖𝑛 𝑠𝑒𝑝𝑡𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟 𝑎𝑙𝑠 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑛𝑎𝑎𝑟 𝑑𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝑤𝑎𝑎𝑟 𝑗𝑒 𝑗𝑒 𝑘𝑢𝑛𝑡 𝑎𝑎𝑛𝑚𝑒𝑙𝑑𝑒𝑛.