Jeff Gaspers - Spreker op het INNOvember Slotevent

Voor de plenaire zaal tijdens het Slotevent kunnen we de tweede keynote spreker aankondigen: Prof.dr. Jeff Gaspersz, em. hoogleraar Innovatie bij de Business Universiteit Nyenrode.

Jeff Gaspersz spreker op het Slotevent 2024

Lezing INNOvember 2024 Slotevent

Jeff Gaspersz geeft een keynote over het stimuleren van innovatie en creativiteit binnen de rijksoverheid.

Hij belicht het cruciale belang hiervan voor toekomstbestendigheid, zowel op het organisatie- als op het persoonlijk niveau. Hij reikt praktische handvatten aan om een innovatieve cultuur te bevorderen en creatief denken te ontwikkelen. Deelnemers krijgen direct toepasbare inzichten en technieken aangereikt om innovatie te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden.

Deze sessie biedt waardevolle tools voor iedereen en voor de bijdrage van het innovatienetwerk aan een meer innovatieve en adaptieve rijksoverheid.

Jeff Gaspersz

Prof.dr. Jeff Gaspersz is als em. hoogleraar Innovatie verbonden aan Business Universiteit Nyenrode. Daarvoor was hij verbonden aan KPMG en aan de Erasmus Universiteit.

Hij ondersteunde ruim 450 organisaties met het versterken van hun innovatiekracht.

Jeff schreef een diversiteit van boeken over innovatie. .Zijn meest recente boek  is: “Zo kun je de toekomst aan”. In dit boek bespreekt hij de belangrijkste competenties voor toekomstbestendigheid en  geeft praktische adviezen hoe ze persoonlijk zijn te ontwikkelen. 

Jeff is een gedreven en veelgevraagd spreker op congressen, seminars en masterclasses over innovatie.

Aanmelden voor het slotevent

De site met het gehele programma waar je je kunt aanmelden voor de events tijdens  INNOvember gaat begin september live.

𝐵𝑒𝑛 𝑗𝑖𝑗 𝑟𝑖𝑗𝑘𝑠𝑚𝑒𝑑𝑒𝑤𝑒𝑟𝑘𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑤𝑖𝑙 𝑗𝑒 𝑎𝑙𝑠 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑢𝑖𝑡𝑛𝑜𝑑𝑖𝑔𝑖𝑛𝑔 𝑜𝑛𝑡𝑣𝑎𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑜𝑚 𝑗𝑒 𝑖𝑛 𝑡𝑒 𝑠𝑐ℎ𝑟𝑖𝑗𝑣𝑒𝑛 𝑣𝑜𝑜𝑟 ℎ𝑒𝑡 𝐼𝑁𝑁𝑂𝑣𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟 𝑠𝑙𝑜𝑡𝑒𝑣𝑒𝑛𝑡? 𝐿𝑎𝑎𝑡 𝑑𝑎𝑛 𝑗𝑒 𝑔𝑒𝑔𝑒𝑣𝑒𝑛𝑠  hier 𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑟 𝑒𝑛 𝑜𝑛𝑡𝑣𝑎𝑛𝑔 𝑏𝑒𝑔𝑖𝑛 𝑠𝑒𝑝𝑡𝑒𝑚𝑏𝑒𝑟 𝑎𝑙𝑠 𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑛𝑎𝑎𝑟 𝑑𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝑤𝑎𝑎𝑟 𝑗𝑒 𝑗𝑒 𝑘𝑢𝑛𝑡 𝑎𝑎𝑛𝑚𝑒𝑙𝑑𝑒𝑛.