Community

De website van de Rijks Innovatie Community bestaat uit een open en een besloten gedeelte. Als lid van de community krijg je toegang tot het RIC-netwerk en kun je je aanmelden voor evenementen. De community is alleen toegankelijk voor mensen die bij de Rijksoverheid werken en een e-mailadres van die organisatie hebben. Dit zijn ministeries, uitvoeringsorganisaties, inspecties en zbo’s.

Aanmelden

Wanneer je werkzaam bent bij één van de Rijksorganisaties ben je van harte welkom om je aan te melden bij de RIC. Gebruik hiervoor je e-mailadres van je werk. Nog niet alle Rijksorganisatie domeinen staan geregistreerd dus mocht het aanmelden niet lukken dan kun je een mail sturen aan RIC@rijksoverheid.nl en voegen wij je domein toe.

Meld je nu aan als lid van de Rijks Innovatie Community!

Inloggen

Op het besloten gedeelte van de website vind je jouw profiel, de wie-is-wie pagina om te netwerken met andere innovatoren, de kennis dossiers en kun je je aanmelden voor de besloten RIC evenementen. Ben je al lid en wil je graag inloggen in het besloten gedeelte van de website?

Log hier in voor het besloten gedeelte van de website.

Persoonlijk profiel

Bij netwerken draait het om het leggen van nieuwe contacten. Binnen de community kun je mensen vinden op basis van hun profiel. Zorg ervoor dat je profiel zo compleet mogelijk is ingevuld. Op die manier ben jij niet alleen vindbaar voor andere innovatoren maar kun jij ook op zoek naar collega's op hetzelfde vakgebied. Je kunt zoeken op trefwoord, expertise of leerdoel.

Bekijk of bewerk je eigen profiel.

Wie is Wie

Op de Wie-is-Wiepagina kun je zien wie zich hebben aangemeld bij de Rijks Innovatie Community. RIC is een groeiend netwerk. Dagelijks komen er nieuwe profielen bij. Met behulp van de Wie-is-Wiepagina kun je in contact komen met innovatoren binnen de Rijksoverheid.

Bekijk de Wie is Wie pagina.

Werkgroepen

De Rijks Innovatie Community verbindt innovatoren binnen de Rijksoverheid op verschillende manieren. Via (netwerk) bijeenkomsten, webinars, kennissessies, maar ook met rijksbrede werkgroepen.

Een werkgroep ontstaat uit een behoefte aan interdepartementale kennisdeling op een structurele wijze. Dus naast de incidentele kennissessies kan er binnen een werkgroep op terugkerende momenten kennis en ervaring gedeeld worden over een innovatief onderwerp.

Op dit moment bestaan er 3 werkgroepen:

  1. innovatief inkopen
  2. technologische verkenning
  3. signaleren en verkennen

Hulp nodig?

Lukt inloggen of registreren niet, wordt je mailadres niet geaccepteerd of heb je suggesties? Neem contact op met het team door een e-mail te sturen naar: RIC@Rijksoverheid.nl.