INNOvember: hét innovatiecongres van en voor de Rijksoverheid

Alle informatie over INNOvember2022 vind je op het aanmeldplatform INNOvember 2022.

En op deze site bij INNOvember

INNOvember beeldmerk

Waarom innovatie?

Innovatie wordt steeds belangrijker. Ook voor de publieke sector. Technologisch gedreven innovaties, en ook sociale innovaties (innovatief organiseren) houden zich niet aan departementale grenzen. De laatste jaren verschijnen overal ‘innovatieteams’ en organiseren verschillende ministeries samen congressen gericht op het delen van kennis over innovatie van en voor de overheid. Het is daarom tijd om de krachten te bundelen en het innovatief vermogen van de overheid te vergroten. En ons af te vragen:

“Hoe gaan wij om met technologische en innovatieve ontwikkelingen nu en in de toekomst? En hoe kunnen we op een innovatieve manier onze maatschappelijk uitdagingen aanpakken?”