Wie innoveert wat, waar en hoe?

Waar zitten die 'innovatievelingen' binnen het Rijk? RIC Programma manager Kathleen Torrance, "onofficieel afgestudeerd in de innovatiekunde", vertelt in het interview met de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie hoe zij kijkt naar innovatie en het verbinden van innovators binnen de overheid.

Weten innovators binnen de Rijksoverheid elkaar te vinden?  "De overheid barst van de innovatiekennis, maar deze is te versnipperd" Bij grote consultancybedrijven kun je via een pop-up op je laptop een vraag aan collega’s over de hele wereld stellen. Zo kun je samen, via een portaal, antwoord vinden op een vraag. Het lijkt me geweldig om zoiets voor het Rijk te hebben"

Kathleen geeft haar duidelijke mening over o.a. de rol van SG's, Rijksbrede innovatieagenda, RIConline, borrelen is ook werken, open over innoveren.
Lees hier het hele interview met Kathleen