Powercolleges voor innovatie inspiratie

Hoe de toekomst eruitziet kun je alleen maar naar gissen. Toch wordt er van rijksprofessionals verwacht dat ze nu al aan de slag gaan voor de wereld van morgen.

Innoveren met Impact ‐ een thema van de Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie ‐ biedt ondersteuning aan rijksprofessionals die werken met innovatie.
Bijvoorbeeld met de Innovatietoolkit, Innovatie‐ management opleiding, de Innovatie Maturity Scan en nu komen er voor innovatie‐inspiratie events en de Powercolleges.

Elk kwartaal wordt er een innovatieve spreker uitgenodigd om kennis te delen en vragen te beantwoorden. Het eerste Powercollege is op dinsdag 6 juni. Dan neemt onafhankelijk Tech‐expert Jarno Duursma je stap voor stap mee in de toekomst van Tech. Hij legt uit wat kunstmatige intelligentie en ChatGPT zijn, welke invloed ze hebben op ons werk, ons leven en de samenleving. Verwacht geen futuristische gouden bergen, maar een energieke, inspirerende presentatie waarin een realistisch beeld van de toekomst van Tech wordt geschetst.

Meer informatie