RIC Jaarplan 2023

In 2022 is er gewerkt aan een groeiende en bloeiende community, en dat is gelukt.

Een actief, betrokken community die blijvend bijdraagt aan het innovatief vermogen van de rijksoverheid. Een energiek kernteam dat de community versterkt en ondersteunt. En een programmaraad dat de strategie bewaakt en meedenkt over nieuwe manieren om de community te benutten. Dat is waar we als Rijks Innovatie Community voor staan.  

In 2023 gaan we daar natuurlijk mee verder. RIC heeft grootse ambities en veel energie. En tegelijkertijd een kleine capaciteit, dus we moeten steeds goed kiezen wat haalbaar en uitvoerbaar is.
 

RIC jaarplan 2023

Het jaarplan geeft weer welke keuzes voor 2023 zijn gemaakt. We zetten in op continuering van de waardevolle dingen die we al deden.

De strategiebepaling en kennisuitwisseling in de programmaraad; de samenwerking in RIC werkgroepen; ons in 2022 gestarte online communityplatform; de RICwebinars en de tweewekelijkse nieuwsbrief. En natuurlijk, in het najaar,  de start van het traject om te komen tot een prachtig INNOvember2024.

Het jaarplan 2023 kun je hier downloaden