8 december - RIC webinar Metaverse

Donderdag 8 december is er een nieuw RIC webinar over Metaverse.


Met Communitymanager Nick Toet en sprekers Hans Stokking (TNO) en Samir Lahiri (Rijkswaterstaat NOVA) worden de mogelijkheden van de Metaverse en samenwerken op afstand besproken. 


RIC webinar Metaverse 8 december 10:00-11:00 uur. 
Hoe, waar en op welk tijdstip we werken is de afgelopen tijd veranderd. Hybride werk, voor een deel op kantoor en een deel thuiswerken, is het nieuwe normaal geworden en dat zal waarschijnlijk zo blijven. We zijn nog wel zoekend naar een ideale vorm. Ontwikkelingen die plaatsvinden in de metaverse kan hier mogelijk iets in bijdragen. Wat zijn de mogelijkheden van de metaverse en samenwerken op afstand? Is hier nu op aanhaken een goed idee?

Meld je aan via ric@rijksoverheid.nl