RIC webinar - Innovatiegericht inkopen

De Rijks Innovatie Community (RIC) organiseert  een nieuw RIC webinar:  Innovatiegericht inkopen.

Op 29 september van 10:00‐11:00 uur gaan we  in gesprek over innovatiegericht inkopen. De eerste spreker is Frido Smulders, professor innovation sciences aan de TU Delft. De tweede spreker is Maurice van Rooijen, hij neemt deel als voorzitter van de Werkgroep innovatiegericht inkopen bij PIANOo. De derde spreker wordt later aangekondigd.

Frido Smulders is professor innovation sciences in Delft. Frido heeft zijn focus op ondernemende innovativiteit Met zijn onderzoeken wil hij het onzichtbare binnen innoveren zichtbaar maken en juist daarmee raakt hij de pijnpunten om tot innovatie te komen.
Maurice van Rooijen is voorzitter van de Werkgroep innovatiegericht inkopen bij PIANOo Deze werkgroep heeft een opdracht van EZK om oa de knelpunten voor innovatiegericht inkopen adresseren. Op 3 november organiseren ze een werkcongres om dit overheidsbreed op te gaan lossen.

Je kunt je hier aanmelden voor het webinar (op RIConline)