RIConline is geopend!

RIConline gaat van start: dé digitale plek om als rijk samen te werken aan innovatie en technologie!

RIConline is vanaf NU bereikbaar voor iedereen met een rijksmailadres! Dus ook je collega’s zijn van harte welkom een kijkje te nemen; ervaringen te delen en bij te dragen.

RIConline is geopend

Innoveren doe je samen

Op RIConline kunnen mensen die bij het Rijk werken aan technologie en innovatie -zoals beleidsmedewerkers, innovatiedirecteuren of uitvoeringsmedewerkers- in contact komen en het gesprek aangaan met elkaar én met partners bij steden, provincies, waterschappen en kennisinstellingen.

RIConline biedt een podium voor innovatieve ideeën; ervaringen; succesverhalen; goede en minder goede pogingen om innovatie te stimuleren; en voor kennis over innovatie en technologie. Het wordt dé plek waar u inspiratie en kennis opdoet. Er staat al van alles klaar op het platform, en dat wordt natuurlijk meer naarmate de community zich uitbreidt.

Het onlineplatform staat onder beheer van de Rijks Innovatie Community en is een volgende logische stap in de ontwikkeling van RIC: een digitale plek voor onze community, waar we elkaar makkelijk kunnen opsporen op een moment dat ons uitkomt.

Nieuwsgierig geworden en wil je komen kijken op RIConline?

Als je een rijksmailadres hebt kun je je meteen hier registreren.

Ben je een samenwerkingspartner van het Rijk? Laat je dan uitnodigen door deze collega’s! Op termijn zullen we de deur naar het platform steeds meer openstellen zodat samenwerken makkelijker wordt terwijl de behoefte van rijksmedewerkers centraal blijft staan.

Webinar 7 april

De officiele opening van RIConline is 7 april van 16.00 - 17.00uur 

Met deze Webex link kun je er ook bij zijn.

We bespreken het belang van werken in communities om innovatie verder te brengen. Mét tips voor een snelle start op RIConline. Zo kun je na het webinar meteen aan de slag.

Programma:

1.  Opening en welkomstwoord - Sven Hamelink & Jorrit Rosema, voorzitters RIC 

2. Het belang van werken in communities - Frits Bussemaker, community manager van I-Partnerschap

3. Officiële opening RIConline

4. Uitleg over het RIConline platform door René Jansen, CEO Winkwaves