Kom ook naar de CIO dag op 5 maart

Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen ICT en de Rijksoverheid? Hoe houden we grip op grote ICT-projecten en werken we aan duurzaamheid? Hoe innoveren we en hoe nemen we onze bestuurders en collega’s mee in die innovatie?

Voor wie?

De CIO dag is er speciaal voor de CIO’s, CTO’s, CISO’s of (beleids) adviseurs binnen het I-domein van het Rijk en de ZBO’s.

Programma in het kort

Een klein stukje plenair. Een beetje luisteren en kijken. Maar vooral zélf aan de slag met kennis delen en kennismaken. Denk aan interactieve sessies, rondetafelgesprekken, uitdagende interviews en actieve workshops. Maar ook aan toonaangevende sprekers, infotainment en netwerken. De Rijksbrede CIO dag 2020 draait om ontmoeten, kennis delen én kennismaken, (inter) actief meedoen, samenwerken en, inspireren. Deze keer met een compleet nieuwe opzet: energiek, interactief en verrassend. Dat merk je aan de entourage én invulling. Natuurlijk maak je ook kennis met Lourens Visser, sinds 1 september de nieuwe CIO Rijk.

Donderdag 5 maart 12:00 – 18:00 Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag

Meld je nu aan

Werk je binnen het I-domein van de Rijksoverheid en de ZBO’s? Dan mag je deze dag niet missen. Reserveer 5 maart 2020 van 12.00 tot 18.00 uur alvast in je agenda. Inclusief lunch en netwerkborrel.