RADIO organiseert een webinar over de impact van digitalisering

Op dinsdag 24 september geeft Peter Joosten een webinar over de impact van digitalisering. Dit webinar wordt georganiseerd door de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO). De webinar is van 15:30 - 16:30 uur, speciaal voor Rijksambtenaren en zonder kosten te volgen. Kijk mee en stel je vraag.

Welke invloed heeft digitalisering op de mens? Hoe verandert de mens door digitalisering? Welke mogelijkheden biedt digitalisering ons als Rijksambtenaar? Welke ethische dilemma’s ontstaan er door digitalisering? Op deze vragen krijg je tijdens dit webinar een antwoord.

Interview met Peter Joosten

“Onze samenleving wordt steeds technologischer,” zegt Peter. “De Rijksambtenaar is er voor de inwoners van het land. Op het moment dat Nederlanders meer gebruik gaan maken van technologie en allerlei producten en diensten daaromheen, verwachten zij ook hetzelfde van de lokale overheid, provinciale overheid of de Rijksoverheid.

Technologie biedt veel voordelen als het gaat om snellere toegankelijkheid en betere kwaliteit van dienstverlening. Maar je moet dan wel nadenken over ethische vragen.”

Aanmelden

Ben je werkzaam binnen de Rijksoverheid? Meld je aan, ook als het op dat moment niet uitkomt. Het webinar kun je op een later moment terugkijken. Je krijgt een seintje vlak voordat het webinar begint. Maar ook op het moment dat je hem kan terugkijken. Let op: aanmelden kan alleen met een e-mail adres van de Rijksoverheid. Bezoek voor meer informatie de website van RADIO.