RADIO organiseert een webinar over blockchain

Op donderdag 4 juli geven Olivier Rikken en Marloes Pomp een webinar over blockchain. Dit webinar wordt georganiseerd door de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO). De webinar is van 15:30 - 16:30 uur, speciaal voor Rijksambtenaren en zonder kosten te volgen. Kijk mee en stel je vraag.

Wat is blockchain eigenlijk? Begrijp jij al hoe het werkt? Welke impact heeft het op jouw sector en je eigen werk? Wat kun je als Rijksambtenaar met blockchain? En wat is de rol van de overheid? Op deze vragen krijg je tijdens de webinar een antwoord.

Interview met Marloes Pomp en Olivier Rikken

“Blockchain kan ambtenaren enorm helpen om de ketensamenwerking op orde te krijgen,” vertellen Olivier Rikken en Marloes Pomp. “Vrijwel elke ambtenaar heeft op elk dossier met een hele keten te maken. Tijdens de webinar leer je een betere duiding te geven aan blockchain, of en zo ja wat je ermee kunt en hoe je het toepast in je werk. Nederland loopt voorop met de blockchain technologie. We maken in de webinar de vertaalslag naar de lopende dossiers die er binnen de overheid zijn en geven daarbij concrete voorbeelden. Ons webinar is een combinatie van technische uitleg en praktische voorbeelden van projecten die nu al binnen de overheid lopen.”  Lees het volledige interview met Marloes Pomp en Olivier Rikken.

Meld je aan voor de webinar

Ben je werkzaam binnen de Rijksoverheid? Meld je aan voor het webinar, ook als het moment niet uitkomt. Het webinar kun je op een later moment terugkijken. Je krijgt een seintje vlak voordat het webinar begint. Maar ook op het moment dat je hem kan terugkijken. Let op: aanmelden kan alleen met een e-mail adres van de Rijksoverheid. Bezoek voor meer informatie de website van RADIO.