Kennis delen smaakt naar meer

Delen is het nieuwe hebben. Met de RIC Innovatiebox wil de Rijks Innovatie Community het delen van kennis op het gebied van innovatie binnen de Rijksoverheid stimuleren. Hoe? Door zoveel mogelijk kennis en ervaringen te verzamelen en met de community te delen.

Belastingdienst neemt Innovatiebox in ontvangst

Tijdens het SPO Symposium “Leiderschap in Innovatie” in Nieuwegein nam Michiel van den Hauten (Directeur Innovatie en Strategie) van de Belastingdienst de eerste RIC Innovatiebox in ontvangst. Vanuit de RIC hebben we hem uitgedaagd om de Innovatiebox te vullen met innovatieprojecten, ervaringen en ideeën en om deze box door te geven. De opbrengst van de gevulde Innovatiebox wordt gedeeld met de community via evenementen, op de RIC website en de RIC LinkedIn bedrijfspagina.

Meerdere organisaties gaan de uitdaging aan

De RIC Innovatiebox is tijdens het SPO Symposium met veel enthousiasme ontvangen. Naast de Belastingdienst gaan ook de Politie, Rijkswaterstaat, Kadaster, RVO, UWV en DUO de uitdaging aan. De komende weken gaan zij de RIC Innovatiebox vullen met innovatieprojecten.

De RIC Innovatiebox

Met de RIC Innovatiebox dagen we innovators binnen de Rijksoverheid uit om hun innovatieproject en ervaringen met de community te delen. Hoe? Stop je kennis en ervaring in deze box en geef hem door. Nog geen RIC Innovatiebox weten te bemachtigen maar wel een goed idee of project om te delen? Laat een berichtje achter op de LinkedIn bedrijfspagina of neem contact met ons op.