INNOvember2022 Slotevent – en dan? Verder met innovatie!

Na een maand boordevol innovatie, kennisdelen en verbinden, maken we op 𝐰𝐨𝐞𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟑𝟎 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟒.𝟐𝟎 – 𝟏𝟔.𝟑𝟎 samen de balans op. Tijdens het INNOvember slotevent waarin we terugkijken op een hele maand innovatie bij de rijksoverheid. En we kijken vooruit met een call to action, want er is nog genoeg te doen! 

Slotevent - programma

𝐓𝐞𝐫𝐮𝐠𝐛𝐥𝐢𝐤 :
We beginnen met een terugblik op INNOvember 2022 aan de hand van beelden en een act met een knipoog.

𝐈𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐞𝐬𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞𝐞𝐥! 𝐌𝐚𝐚𝐫 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦?
Een gesprek met Marjan Hammersma en Gerdine Keijzer-Baldé, twee (wnd) secretarissen-generaal die innovatie in portefeuille hebben. Waarom is innovatie zo belangrijk? Wat gaat er goed, wat moet er beter?

𝐄𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐬 ?
Publieksprijzen worden uitgereikt voor de meeste gewaardeerde INNOvember sessies en de juryprijs voor de meest originele sessie van de maand.

𝐆𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞𝐤 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐯𝐨𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠
Binnen het Rijk ligt de nadruk van innovatie vaak nog op de beleidskant. Hoe zit het met innovatie in de uitvoering van beleid? Onder leiding van Joost Hoebink een gesprek met
·        Janet Helder, plaatsvervangend directeur-generaal Belastingdienst;
·        Henk Geveke, lid korpsleiding Politie Nederland;
·        Ralf Goossens Hoofd innovatiecentrum FRONT bij Defensie
·        Marjan Hammersma, Secretaris-Generaal van OCW


Een gesprek hoe de samenwerking aan te gaan met elkaar en de buitenwereld.

𝐄𝐞𝐧 𝐤𝐫𝐢𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐟𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐛𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧𝐚𝐟
Laurentien van Oranje-Nassau van Oranje reflecteert kritisch op innovatie, transities en de rol van het rijk hierin, mede vanuit haar werk bij de number 5 foundation .

𝐃𝐚𝐧𝐤 𝐞𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐥 𝐭𝐨 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 –
Dagvoorzitter, Joost Hoebink heeft het laatste woord en wordt daarbij begeleid door prachtige beelden van de De Zandtovenaar
Met als rode draad Innovatie stopt nooit! Dus blijf innoveren en samenwerken, blijf elkaar zeker opzoeken en stimuleren.

𝐁𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐞𝐫 𝐨𝐨𝐤 𝐛𝐢𝐣? 
Ook dit event is weer door iedereen online te volgen. Je kunt je nog aanmelden tot uiterlijk woensdag 30 noevember 08.00 uur, dus wees er snel bij.