De inschrijving voor INNOvember 2022 is gestart!

De inschrijving voor INNOvember gaat van start: hét rijksbrede event waarin rijksmedewerkers hun innovaties, kennis en ervaringen uitwisselen. Een maand lang! We trappen af met een spetterend event op 1 november 2022, en eindigen met een inspirerend slotevent op 30 november- allebei online te volgen.

INNOvember NU aanmelden

Tussen 2 en 29 november zijn er meer dan 50 sessies over uiteenlopende onderwerpen te volgen. De meeste zijn digitaal te volgen, sommigen zijn in een zaaltje (niet digitaal te volgen). Zomaar een greep uit de onderwerpen: digitale inclusie; quantum internet, wicked circularity en waardenbewust ontwerpen.

Werk je bij de overheid? Heb je affiniteit met innovatie en wil je meer kennis opdoen en delen? Bekijk dan het programma, maak je keuze en schrijf je nu in op INNOvember 2022 - Home

Zet ook de INNOvember netwerkborrel in je agenda! Op 17 november is er gelegenheid om je innovatie collegae live te ontmoeten, op de netwerkborrel van 16.00 tot 18.00 in centrum Den Haag (locatie volgt!).

Over INNOvember

INNOvember is een tweejaarlijks event van een maand lang, georganiseerd door en voor de Rijksoverheid. INNOvember wil mensen bij het Rijk inspireren. Je kan tijdens INNOvember mooie innovaties ontdekken, collega’s leren kennen en kennis uitwisselen. En uit deze nieuwe connecties ontstaan zeker ook nieuwe samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van innovatie, óver de grenzen van organisaties heen.

Want: innoveren doen we samen!

Met innovatie kunnen we tot oplossingen komen voor maatschappelijke uitdagingen en bijdragen aan het duurzame groeivermogen van de maatschappij. Aansluiten bij innovatieve ontwikkelingen is bovendien essentieel voor een goed functionerende overheid, nu en in de toekomst!

Er is ontzettend veel kennis en ervaring beschikbaar over innovatie binnen de overheid. Er is echter meer kennisuitwisseling en samenwerking rond innovatie nodig, óók over de grenzen van organisaties heen, om ervoor te zorgen dat innovatie tot echte duurzame resultaten leidt. INNOvember draagt hieraan bij!

Programma & aanmelden

Programma & aanmelden

Hier vind je alle informatie over INNOvember, een programmaoverzicht en de link naar de plek waar je je kan aanmelden.