19 juni CIO-dag 2024

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Amare Den Haag

Hoe werken we als overheid digitaal veilig? Hoe kunnen algoritmes helpen bij ons werk? Wat betekent I-vakmanschap voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken? Hoe benutten we de kracht van nieuw talent, zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor het I-domein van de overheid?
 
Speciaal voor jou als CIO, CTO, CISO, CDO, CPO of adviseur binnen het I-domein van het Rijk of de Rijksonderdelen organiseert CIO Rijk de CIO Dag 2024! Een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar alweer voor de derde keer plaatsvindt.
Deze middag staat in het teken van ontmoeten, kennis opdoen en delen, (inter)actief meedoen, slimmer samenwerken, inspireren, op naar een toekomstperspectief! Meer informatie