05 juni Dag van de Publieke Dienstverlening 

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie New Babylon Den Haag

De afgelopen 3 jaar werkten ministeries en publieke dienstverleners met elkaar, de politiek en andere partijen aan het verbeteren van de publieke dienstverlening aan de hand van 6 handelingsperspectieven. Daar zijn mooie resultaten op behaald  waar organisaties de komende jaren  aan  voortbouwen.

Tijdens de Dag van de Publieke Dienstverlening delen uiteenlopende organisaties in 20 middagsessies hun resultaten, bijvoorbeeld op het gebied van het verbeteren van beleidskwaliteit, het vormgeven van dienstverlening op maat en het vergroten van aandacht voor de statuur van de uitvoering. Tijdens de Dag draait het om het delen van dilemma’s en waardevolle lessen en oplossingen, waarmee ieder aan de slag kan in zijn eigen organisatie.

Meer informatie