24 april eRIC vakbeurs voor veiligheidsprofessionals 2024

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Vliegveld Twente

Hét multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals is terug! Op 24 & 25 april 2024 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 4e keer op Vliegveld Twenthe. Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor vraag en aanbod in de veiligheidsindustrie. Alle stakeholders vanuit de overheid, industrie en kennisinstellingen komen samen in Enschede. Ook deze editie staat weer bol van innovaties, actuele thema's en leerzame demonstraties.

Professionals van Politie, Brandweer, Defensie, Ambulance, Takel & Berging en Boa’s, maar ook diverse bestuurders en veiligheidskundigen uit de (zware) industrie nemen deel.

Uivoerenden, inkopers en leidinggevenden bezoeken de beurs om de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied gedemonstreerd te zien worden en om kennis uit te wisselen . Van elkaar leren en waar mogelijk de krachten bundelen om Nederland een stukje veiliger maken, dat is het idee.

Het team van de Rijks Innovatie Community (RIC) is er ook bij. We hebben tenslotte een gezamenlijke ambitie: de verbinding verbeteren tussen mensen van (rijks)organisaties die innoveren - dus óók mensen die innoveren in het veiligheidsdomein. We moeten méér samen doen, méér kennis en ervaring uitwisselen

Meld je aan via https://www.exporic.nl/nl/voor-wie-de-beurs