02 november InnovatieExpo - Save the date!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Van Nelle fabriek - Rotterdam

InnovatieExpo

Op dit tweejaarlijkse evenement wordt de innovatiekracht in Nederland samen versterkt door middel van slimme, duurzame oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de fysieke leefomgeving.

Verbeelden, verbinden, versnellen; dat is het doel tijdens de InnovatieExpo, die wordt georganiseerd door InnovatieX (voorheen de Innovatie estafette)

Editie 2023 op 2 november ‐ zet het vast in je agenda

Nederland is één van de innovatiefste landen ter wereld. Zo staat ons land op de 4e plek van het EU Innovatiescorebord en zijn Nederlandse start‐ups goed vertegenwoordigd binnen het European Innovation Council (EIC) Accelerator programma.


Op de InnovatieExpo 2023 vinden bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen én overheid elkaar binnen een nieuw concept, waarbij de focus ligt op het vergroten van onze gezamenlijke innovatiekracht. Dat doen we in plenaire sessies, innovatiehubs en via workshops.
 

Alle informatie 

Editie 2023 op 2 november -  zet het vast in je agenda 


Nederland is één van de innovatiefste landen ter wereld. Zo staat ons land op de 4e plek van het EU Innovatiescorebord en zijn Nederlandse start-ups goed vertegenwoordigd binnen het European Innovation Council (EIC) Accelerator programma.

Op de InnovatieExpo 2023 vinden bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen én overheid elkaar binnen een nieuw concept, waarbij de focus ligt op het vergroten van onze gezamenlijke innovatiekracht. Dat doen we in plenaire sessies, innovatiehubs en via workshops.