02 november InnovatieExpo - Save the date!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Van Nelle fabriek - Rotterdam

Verbeelden, verbinden, versnellen; dat is het doel tijdens de InnovatieExpo. Op dit tweejaarlijkse evenement versterken we samen de innovatiekracht in Nederland door middel van slimme, duurzame oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de fysieke leefomgeving.

Editie 2023 op 2 november -  zet het vast in je agenda 


Nederland is één van de innovatiefste landen ter wereld. Zo staat ons land op de 4e plek van het EU Innovatiescorebord en zijn Nederlandse start-ups goed vertegenwoordigd binnen het European Innovation Council (EIC) Accelerator programma.

Op de InnovatieExpo 2023 vinden bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen én overheid elkaar binnen een nieuw concept, waarbij de focus ligt op het vergroten van onze gezamenlijke innovatiekracht. Dat doen we in plenaire sessies, innovatiehubs en via workshops.