27 juni Ontwerper x ambtenaar: nooit gedacht of superkracht?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Spaces Rode Olifant - Den Haag

RIC organiseert 27 juni, samen met Innovatieprogramma Agenda Stad, het supportteam innovatie van SZW en Afdeling Buitengewone Zaken, het event  “Ontwerper x ambtenaar: nooit gedacht of superkracht?

We zien, gelukkig, dat er op veel plaatsen al steeds meer ruimte ontstaat voor samenwerking tussen ontwerpers en ambtenaren om innovatieve oplossingen voor maatschappelijke opgaven te bedenken.
Dat is een goede en belangrijke ontwikkeling want bij de huidige maatschappelijke vraagstukken kan design thinking een goede aanpak zijn. Tegelijkertijd staat die samenwerking vaak nog in de kinderschoenen en hebben we belang bij een beter begrip van elkaars werelden.


Daarom organiseren we op 27 juni van 15.00‐17.30 uur in Den Haag een gezamenlijke middag waar ontwerpers en ambtenaren elkaar ontmoeten en samen op zoek gaan naar hoe de perfecte match eruit kan zien!


Voor ons gezamenlijke netwerk is het event gratis met de promotiecode SDSPROMO. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wees er snel bij, en ook al is het gratis; als je boekt gaan we ervan uit dat je komt!

Meer informatie en aanmelden