19 april CIO dag - Den Haag

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Postillion Hotel & Convention Centre Waldorpstraat 15 Den Haag

Hoe werken we als overheid veilig in de cloud? Hoe kunnen algoritmes helpen bij ons werk? Wat betekent kunstmatige intelligentie voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken? Hoe benutten we de kracht van nieuw talent, zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor het I-domein van de overheid?

Deze middag staat in het teken van ontmoeten, kennis opdoen en delen, (inter)actief meedoen, samenwerken en inspireren. Natuurlijk kun je rekenen op boeiende sprekers en bieden we je alle gelegenheid om te netwerken. Verder staan er tal van kennissessies en workshops op het programma.   

Meer informatie