15 mei 3e iRIC: Deep dive innovatiemethodiek

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Webex webinar

Na aanmelding ontvang je via de mail de link met de benodigde aanmeldinformatie.

Op vrijdag 15 mei organiseert de Rijks Innovatie Community een derde iRIC event ism Leiden Universiteit een deep dive over innovatiemethodiek.

Innovatiemethodiek

In deze sessie nemen Leo Hörnig (UBR) en Jesse van der Mijl (Universiteit Leiden) jullie mee in de innovatiemethodiek van Exploreren en Experimenteren zoals deze de afgelopen jaren door UBR samen met het Center for Innovation van Universiteit Leiden is ontwikkeld en al wordt toegepast binnen het Rijk.

Het webinar

Ze laten jullie zien hoe Exploreren en Experimenteren praktisch kan worden aangepakt en welke tools je daarbij kunt gebruiken. Uiteraard is deze aanpak en zijn deze tools op maat door jou in te zetten voor jouw specifieke uitdaging.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor dit iRIC webinar wanneer je lid bent van de Rijks Innovatie Community. Je kunt je eenvoudig inschrijven en aanmelden via de aanmeldpagina. Dit geldt alleen voor rijksambtenaren.

Terugkijken

Heb je het webinar gemist of wil je het nog een keer terugkijken? Dat kan, de opnames van het webinar zijn te vinden op Vimeo.