04 februari Uitnodiging: Innovatielunch. Op welke wijze kan een (online) platform bijdragen aan het stimuleren van innovatie?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Parnassusplein 5, Den Haag

Op dinsdag 4 februari 2020 van 12:00-13:00 uur organiseert RIC in samenwerking met het Supportteam Innovatie SZW een innovatielunch.

Ideeen
Beeld: RIC

Centrale vraag tijdens de lunch is: Op welke wijze kan een platform bijdragen aan het stimuleren van innovatie en samenwerking.
Het belooft een leuke bijeenkomst te worden waarin kennisuitwisseling en kennisdeling centraal staan. Heb je ervaring met het opzetten van een online platform en/of ben je geïnteresseerd in innovatie? Kom dan naar de innovatielunch bij SZW! 
 

Online platform

Als je werkt aan innovatie is het fijn als je samen kunt werken met collega's die je niet dagelijks tegenkomt. Misschien hebben zij ideeën die jou verder kunnen helpen of hebben zij al ervaring met iets dat jij voor het eerst uit wil proberen. Welk platform gebruik je hiervoor en wat zijn de do’s-and-dont’s. Het Supportteam Innovatie van SZW verkent momenteel de mogelijkheden om onder andere deze samenwerking binnen het ministerie te ondersteunen. Tevens wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een online platform. Binnen het Rijk zijn er veel initiatieven voor online platformen. Onder andere Zorginnovaties.nl en Belastingdienst MKB zullen hun voorbeelden delen tijdens de lunchbijeenkomst. Daarnaast is er genoeg ruimte om met elkaar te brainstormen over hoe we zo’n online omgeving zo effectief mogelijk kunnen inzetten.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je deelnemen aan deze innovatielunch?  Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar het supportteam szw. Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 25 mensen deelnemen.