25 september Demonstratiemarkt: SBIR Cybersecurity

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Prinses Beatrixlaan 2

Nederland zet zich samen met haar internationale partners in op een veilig en open cyberdomein. Op woensdag 25 september demonstreren de winnaars van de SBIR cybersecurity hun prototypes op een demonstratiemarkt bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in Den Haag.  Leden van de Rijks Innovatie Community kunnen de markt komen bezoeken.

Demonstratiemarkt

De afgelopen twee jaar hebben 13 ondernemers gewerkt aan een prototype van een product of dienst op het gebied van cybersecurity.  Dit hebben zij gedaan in het kader van de SBIR cybersecurity, in opdracht van het ministerie van Justitie en veiligheid. Op woensdag 25 september demonstreren de winnaars kun prototypes. Ben je benieuwd naar de projecten en diensten die zijn ontwikkeld, of wil je met deze bedrijven in gesprek? Meld je dan nu aan voor de demonstratiemarkt. Aanmelden kan via deze link.

Een SBIR is een pre-commercieel inkooptraject. Dit evenement is vooral interessant voor mensen die werken bij (decentrale) overheden binnen het werkveld ICT/Inkoop. Meer informatie over de SBIR en de samenvattingen van de projecten staan op de website van RVO.