Community

De website van de Rijks Innovatie Community bestaat uit een open en een besloten gedeelte. Als lid van de community krijg je toegang tot het RIC-netwerk, online tooling en kun je je aanmelden voor evenementen. De community is vooralsnog alleen toegankelijk voor mensen die bij de Rijksoverheid werken en een e-mailadres van die organisatie hebben. Dit zijn ministeries, uitvoeringsorganisaties, inspecties en zbo’s.

Aanmelden

Als je lid wilt worden van de community, klik je op deze link en vul je je naam en e-mailadres in. Kies vervolgens een wachtwoord en ga akkoord met de huisregels. Daarna ontvang je op het ingevulde e-mailadres een mail met een link die je moet aanklikken om je registraties definitief te maken. Dit is de enige manier toegang te krijgen tot het gesloten gedeelte van de website. Privé e-mailadressen worden niet geaccepteerd.

Inloggen:

Om toegang te krijgen tot het besloten gedeelte van de website, moet je inloggen. Inloggen kan via deze link. Als je bent ingelogd krijg je toegang tot je eigen profiel, de wie is wie pagina, kennisdossiers en kun je je aanmelden voor de RIC-evenementen.

Persoonlijk profiel:

Bij netwerken draait het om het leggen van nieuwe contacten. Binnen de community kun je mensen vinden op basis van hun profiel. Zorg ervoor dat je profiel compleet is ingevuld. Binnen de community kun je zoeken op trefwoord, expertise of leerdoel.

Wie is Wie:

Op de Wie is Wie pagina kun je zien wie zich hebben aangemeld bij de Rijks Innovatie Community. RIC is een groeiend netwerk. Dagelijks komen er nieuwe profielen bij. Met behulp van de Wie is Wie pagina kun je in contact komen met innovators binnen de Rijksoverheid.

Hulp nodig?

Lukt inloggen of registreren niet, wordt je mailadres niet geaccepteerd of heb je suggesties? Neen dan contact op met het Communitybureau door een e-mail te sturen naar: RIC@Rijksoverheid.nl