Kennis

Delen is het nieuwe hebben. De Rijks Innovatie Community wil het delen van kennis over innovatie binnen de Rijksoverheid stimuleren. Dit doen we op verschillende manieren.

RIC-Innovatiebox

Met de RIC Innovatiebox wil de Rijks Innovatie Community het delen van kennis op het gebied van innovatie binnen de Rijksoverheid stimuleren. Hoe? Door zoveel mogelijk kennis en ervaringen te verzamelen en met de community te delen. Heb je nog geen RIC Innovatiebox gekregen maar heb je wel een goed idee, project of ervaring om te delen? Neem contact met ons op.

Innovatieverhalen

Wat is jouw innovatieverhaal? RIC biedt een podium waarop je jouw innovatieverhaal kunt vertellen. Het delen van innovatieverhalen kan via onze website, tijdens een RIC-evenement of via een netwerkgesprek.

Kennisdossiers

Op verzoek van de Programmaraad heeft UBR (V-lab) de kennisdossiers gepresenteerd. Het betreft een nieuw ontwikkelde tool om makkelijk kennis te delen over bepaalde dossiers die voor innovatoren van belang zijn. De eerste kennisdossiers gaan over de onderwerpen Artificial Intelligence en Digital Dynamic Attributed Authorisation (DDAA). Om toegang te krijgen tot de kennisdossiers, moet je inloggen op de website.