22 september Een reality check op innovatiemanagement

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Op dinsdag 22 september organiseren IT Circle Nederland en de Rijks Innovatie Community (RIC) samen een gemeenschappelijk webinar over de impact van de coronacrisis op innovatie. Beide organisaties zetten zich in voor het delen van kennis over ICT en Innovaties.

De coronacrisis vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze organisaties. Bij dit delen diverse organisaties, waaronder de Belastingdienst en RIVM, hun ervaringen over innovatie waarbij de volgende vragen centraal staan: Welke nieuwe innovaties zien we nu versneld ingezet worden? Welke worden vertraagd? Wat verandert er rond innovatiemanagement?

Pernille La Lau, dagvoorzitter

Dagvoorzitter Pernille la Lau trapt dit seminar af met een digitale ronde tafel met medewerking van de IT Circle, RIC, Corné Mulders, CIO UMC Utrecht en Jan Middendorp, lid van de Tweede Kamer en mede initiatiefnemer van de tijdelijke Tweede Kamer commissie Digitale Toekomst.

Corné Mulders, CIO UMC Utrecht

Je kan (als Innovatiemanager) tijdens deze middag, naast het plenaire deel, verschillende interactieve workshops volgen waarbij er ingehaakt wordt op onderstaande thema’s.

De workshops worden o.a. verzorgd door RIVM, Belastingdienst, De Gasfabriek, Nederlandse Spoorwegen, Hogeschool Utrecht, Utrecht Economic Board.

Jan Middendorp, lid van de Tweede Kamer en mede initiatiefnemer van de tijdelijke Tweede Kamer commissie Digitale Toekomst

Programma

13:00: webinar: opening en ronde tafel
14:00: break out sessies, ronde 1
14:40: wrap up plenair
14:50: pauze inclusief energizer
15:00: break out sessies, ronde 2
15:40: wrap up
16:00: afronden/ einde

Aanmelden

Je kunt je binnenkort aanmelden voor dit webinar via Eventbrite.

Deze sessie stond gepland voor 17 maart maar kon toen ivm de corona maatregelen niet doorgaan. Op 3 juni werd deze bjeenkomst opnieuw aangeboden, dit keer online. Vanwege technische problemen werd de sessie toen vroegtijdig afgebroken. Hierbij wordt deze bijeenkomst opnieuw online aangeboden.