03 juni Innovatiemanagement en IT

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
webinar

Deze bijeenkomst stond oorspronkelijk gepland op dinsdag 17 maart maar is verplaatst naar 3 juni in verband met de corona maatregelen.

Op woensdag 3 juni 2020 van 13:00-18:00 uur organiseert IT-Circle in samenwerking met het RIC een bijeenkomst over innovatiemanagement. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan hoe je kunt omgaan met digitale innovatie. Deze interactieve sessie waarbij je wordt uitgedaagd om met en van anderen te leren. Durf jij het aan?

InnovatieRIC
Beeld: RIC

Innovatie management

Is jouw organisatie wendbaar, flexibel en in staat tot vernieuwen? Organisaties zijn nadrukkelijk bezig om relevant te blijven, wat betekent dat ze zichzelf continu opnieuw moeten uitvinden. Wat is hierin de rol van de Rijksoverheid? Aanpassingsvermogen is daarbij onmisbaar. Hoe toekomstbestendig is je eigen organisatie?

Workshops

Tijdens deze bijeenkomst kun je verschillende workshops volgen waarbij er ingehaakt wordt op het thema innovatiemanagement.

Aan het eind van deze bijeenkomst weet je wat organisaties hebben geleerd van IT gerelateerde innovaties, is je netwerk vergroot en ben je geïnspireerd door mensen en organisaties.

Aanmelden

Aanmelden kan binnenkort via de website van IT Circle: itcircle-nederland.nl/ice-reality-check-innovatiemanagement