17 april Veerkracht in onzekere tijden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Zoom

Na aanmelding ontvang je instructies om veilig in te loggen via Zoom.

Ontdek in deze sessie hoe Mindfulness en de Growth Mindset je kunnen helpen om het beste te maken van je (thuis)werksituatie. Tijdens de bijeenkomst kun je kiezen of je de sessie mindfulness of growth mindset volgt.

Onzekere tijden zoals deze vragen veel van ons als mens en als Rijksmedewerker. Om zo goed mogelijk om te gaan met wat er op ons afkomt, wordt een beroep gedaan op ons aanpassingsvermogen. Door bewust stil te staan bij wat deze situatie met ons doet, kunnen we vervolgens kiezen hoe we verder willen.

Vanuit de juiste mindset kunnen we deze situatie voor ons laten werken en om van te leren en te groeien.

Wat kun je verwachten?

In deze sessie leer je beter omgaan met obstakels en tegenslag in tijden van thuiswerken en social distancing. Je krijgt inzichten en praktische tools om je ontwikkeling een boost te geven, juist in deze periode. Tevens krijg je handvatten aangereikt die je in je kracht zetten om sterker uit deze periode te komen.

Tijdens het programma kun je kiezen om de sessie Mindfulness of Growth Mindset te volgen. Het globale programma ziet er als volgt uit:

  • Welkom en kennismaken met Mindfulness en Growth Mindset
  • Break-out sessies:
    • Grip op (werk)gewoontes met Mindfulness met Bart Hansma
    • Hoe de growth mindset je in je kracht zet in moeilijke (werk)situaties? met Marc van Heyningen en Sheraz Kazmi
  • Oogst en afsluiting

Sprekers

Bart Hansma:

Ik werk als trainer en adviseur voor Mindful Rijk. Ik zet me graag in voor een positieve werkomgeving binnen het Rijk door Rijksmedewerkers te helpen met het ontdekken en trainen van hun mindfulness ‘spier’.

Sheraz Kazmi:

Ik ben GROWEVERYDAY samen met mijn broer Nawaz en zus Batul gestart, omdat ik geloof dat medewerkers zichzelf pas echt kunnen ontplooien als zij als compleet mens in hun kracht worden gezet. Onze missie? Het ontketenen van de innerlijke kracht van werkend Nederland!

Marc van Heyningen:

Ik ben eind vorig jaar aangehaakt bij GROWEVERYDAY nadat oud-klasgenoot Sheraz mij benaderde. Ik ben al een tijdje werkzaam als mindfulness trainer en coach, en Sheraz zocht een ervaren trainer die het team kon komen versterken. We zijn nu een half jaar verder en het is ongelooflijk hoeveel groei we hebben gerealiseerd. Ik ben dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn en dat ik mensen mag begeleiden om vol kracht, vreugde en vertrouwen in het leven te staan.