13 februari RIC-Bijeenkomst: Lunchlezing Cyberkompas (zit vol)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag - volgt nog

Op donderdag 13 februari 2020 van 12:00-14:00 uur organiseert het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in samenwerking met het RIC een lunchlezing over het Cyberkompas. Tijdens deze lunchlezing wordt de totstandkoming van dit kompas besproken en handvatten aangedragen. Deze informatieve sessie wil je niet missen. Zorg dat je erbij bent!

Beeld: ©RIC

Cyberkompas

Het cyberkompas is in 2019 ontwikkeld en geeft informatie en inzicht over vraagstukken op het gebied van cybersecurity. Het is ontwikkeld voor organisaties om de digitale weerbaarheid te vergroten. Het kompas is gebaseerd op de volgende thema’s: digitalisering, toename wet- en regelgeving, intelligentere mobiliteit, afname rol van de mens, monopolisering digitaal domein, toename complexiteit incident respons, homogenisering van digitale landschap en afname vrijheid leverancierskeuze. Nieuwsgierig hoe het kompas eruit ziet, neem een kijkje op de website van NCSC.

Lunchlezing

Tijdens de lunchlezing vertelt Diederik van Luijk (toekomststrateeg bij NCSC) over de ontwikkeling van het kompas en de cybersecurity-uitdagingen van de toekomst.
 
Aan het eind van de lunchlezing ben je meegenomen in de cyberuitdagingen en kun je het cyberkompas zelf gaan inzetten om je uitdagingen van de toekomst vorm te geven.
 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over Cybersecurity. Schrijf je dan in voor deze lunchlezing. 
Dit evenement zit vol. Je kunt via deze link je aanmelden voor de reserve lijst van dit evenement.
Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Een week van te voren ontvang je de bevestiging, locatie en het programma van deze bijeenkomst.