29 januari RIC Lunchlezing -Internationale Samenwerking en Innovatie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Den Haag, Turfmarkt 147, Alexiazaal

Op 29 januari 2020 van 11:30-13:30 organiseert RIC in samenwerking met JenV een lunchlezing over  internationale samenwerking. Wat zijn de do's en don'ts en waar liggen kansen? Tijdens deze lezing zal het het gaan over de samenwerking met Singapore op het gebied van innovatie.

Singapore
Beeld: RIC

Internationaal samenwerken

Samenwerken! Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar toch… Samenwerken betekent in de praktijk dat JenV in Nederland en in Singapore partijen bij elkaar brengt met als doel: innovatie versnellen en creatieve oplossingen bedenken voor bestaande problemen én problemen die zich in de nabije toekomst kunnen voordoen.

JenV wil deze internationale samenwerking op het gebied van innovatie versterken. In november 2019 heeft JenV hiervoor, samen met de politie, de brandweer, het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en TNO een werkbezoek afgelegd aan Singapore. Delegaties van EZK, BZK en BZ waren tegelijkertijd in Singapore aanwezig.

Wat staat er voor jou op het programma?

Tijdens de lunchlezing op 29 januari willen we graag onze kennis met je delen op het gebied van  internationale samenwerking. Wat zijn de do’s en dont’s? En waar liggen onze kansen?  Jij wordt uitgenodigd om hierbij te zijn!
Sprekers van ministeries, veiligheidspartners, bedrijven en kennisinstellingen nemen je mee in hun internationale ervaringen en vertellen over de lessen die zij geleerd hebben. Daarnaast gaan we uitgebreid in op het werkbezoek aan Singapore. Vervolgens kijken we vooruit naar het werkbezoek van onze collega’s uit Singapore aan Nederland. We dagen je uit om hierin mee te denken en te doen en om samen nieuwe kansen te ontdekken.
De definitieve agenda voor deze lunchlezing volgt nog.

Nieuwsgierig?

Weet jij wat internationale samenwerking voor jou kan betekenen?
Kom naar de lunchlezing en ontdek jouw mogelijkheden in het werken met internationale partners. We praten je graag bij over onze ervaringen en de mogelijkheden. Ga in gesprek met collega’s en experts en doe nieuwe inzichten op.

Bijeenkomst zit vol, meld je nu aan voor de reservelijst

De lezing is een interactieve bijeenkomst. Daarom is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Momenteel zit de bijeenkomst vol. Collega's die zich hiervoor hebben ingeschreven ontvangen in de week van 20 tm 25 januari het programma en bevestiging inschrijving.

Je kunt je vanaf nu alleen nog inschrijven voor de reservelijst. Meld je hier aan voor een plekje op de reservelijst. We zullen contact met je opnemen indien er een plek op de 29ste beschikbaar komt. 

Deze lunchlezing is een initiatief van het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Rijks Innovatie Community (RIC).