20 november De publieksgerichte overheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Louwman museum, Leidsestraatweg 57, Den Haag

De organisatie van het iBestuur congres nodigt de RIC-communitleden uit om deel te nemen aan het evenement: de publiek gerichte overheid. Deze bijeenkomst start met een lunch en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Deelname is gratis.

De overheid wil slagvaardig, klantvriendelijk, transparant en efficiënt werken. Maar tussen droom en daad staan stroperige processen en verouderde IT. Proces- en ketengericht werken kan een oplossing zijn, maar hoe implementeer je dit zodanig dat het daadwerkelijk resultaat oplevert? En is het voldoende voor de digitale transformatie waar de overheid voor staat? Verschillende plenaire sprekers, waaronder: Jan Grijpink, Paul Iske, Filippa Jennersjö en Theodor Kockelkoren delen hun visie, mening en opvattingen.

Programma in het kort

  • Inlooplunch vanaf 12.00 uur.
  • Programma van 13.00 uur tot 17.00 uur. Borrel en hapjes na.
  • Probeer de nieuwste en slimste dienstverlening uit op de innovatiemarkt.
  • Interesse in 130 jaar autohistorie? Bezoek dan gratis het museum vanaf 10.00 uur.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is interessant voor bestuurders en beslissers uit de publieke sector die verantwoordelijk zijn voor uitvoering, dienstverlening of bijvoorbeeld inspectie. Aanmelden kan via deze link.