07 november Voice en de Nederlandse overheid, zijn we er klaar voor?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie SoZa, Anna van Hannoverstraat 4, Den Haag

De locatie ligt tegenover het station Laan van Nieuw-Oost Indië. Het station is te bereiken met de trein en met de tram. Komt je met de auto? Bij de SoZa is een parkeergarage aanwezig. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening. 

Op donderdag 7 november organiseert de Rijks Innovatie Community in samenwerking met SVB/Novum en Digicampus een themabijeenkomst over dit onderwerp. Er zijn nog een beperkt aan plaatsen beschikbaar dus meld je aan.

“Hey Google!” “Alexa!”, wanneer wordt de kinderbijslag gestort? Voice, wat kunnen we er nu al mee en wat gaat voice voor de Nederlandse overheid betekenen? Zijn we al zover om deze simpele vragen te beantwoorden en wat wordt de stem van de Rijksoverheid? Voor dit evenement hebben we een aantal inspirerende sprekers en gasten uitgenodigd, die samen met de deelnemers opzoek gaan naar de antwoorden op deze vragen. 

Programma
13:00  Ontvangst en inloop
13:30
  • Welkom door Pepijn van der Spek (Communitymanager RIC)
  • Keynote van Maarten Lens- FitzGerald over Voice-technologie, wereldwijde ontwikkelingen, trends en cijfers
14:15 Presentatie van Jeroen Vonk (Innovation designer bij Novum/SVB) over het  project Silver
15:00 Korte break van 15 minuten
15:15 Het CBS, de gemeente Tilburg en Kadaster geven een demo over een van hun Voice projecten
15:45 Paneldiscussie over de kansen en dilemma´s t.a.v. Voice technologie
16:30 Afronden en start netwerkborrel
17:00 Einde

Voor de paneldiscussie zijn we benieuwd naar jullie vraagstukken. Waar worstel je mee, waar loop je tegen aan en hoe kunnen we jou verder helpen? Heb je een interessante stelling? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar RIC@Rijksoverheid.nl

Aanmelden

Alleen leden van de Rijks Innovatie Community kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via deze link. Er zijn nog een beperkt plaatsen beschikbaar.