12 december RIC-Innovatieontbijt

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Bleyenberg, Grote Markt 10, Den Haag

Op donderdag 12 december van 9:00-11:00 uur staat op het dakterras van Bleyenberg een heerlijk RIC-Innovatieontbijt voor jullie klaar. Tijdens het RIC-Innovatie ontbijt blikken we terug op het afgelopen jaar en nemen we jullie mee in onze plannen en activiteiten voor 2020.

Programma
9:00 uur Welkom door Pepijn van der Spek
9:07 uur Korte terugkoppeling SGO door But Klaasen (JenV)
9:15 uur Presentatie over de MaaS-app door Eric Mink (IenW
9:45 uur Presentatie over community┬┤s door Frits Bussemaker
10:15 uur Afronding en netwerken
11:00 uur Einde

Aanmelden

Iedereen die het afgelopen jaar op een van onze evenementen is geweest of kennis wil maken met RIC, kan zich aanmelden voor het RIC-Innovatieontbijt. Aanmelden kan via deze link.  De tafel wordt gedekt voor maximaal 40 personen.