12 december RIC-Innovatieontbijt

Activiteitendata
Bleyenberg, Grote Markt 10, Den Haag

Op donderdag 12 december van 9:00-11:00 uur staat op het dakterras van Bleyenberg een heerlijk RIC-Innovatieontbijt voor jullie klaar. Tijdens het RIC-Innovatie ontbijt blikken we terug op het afgelopen jaar en nemen we jullie mee in onze plannen en activiteiten voor 2020.

Programma

Het RIC-Innovatieontbijt is een informeel netwerkmoment. Verschillende leden uit de community zullen korte pitches verzorgen. Communitybuilder Frits Bussemaker zal een presentatie geven over het opbouwen van een succesvolle community.

Aanmelden

Iedereen die het afgelopen jaar op een van onze evenementen is geweest of kennis wil maken met RIC, kan zich aanmelden voor het RIC-Innovatieontbijt. Aanmelden kan via deze link.  De tafel wordt gedekt voor maximaal 40 personen.